Just Like Mamas

And Some Papas

Nya lokaler kräver letande efter flyttstädning i Borås

Äntligen har vi hittat en ny lokal till företaget. Tanken var att vi skulle vara kvar några månader till där vi sitter, men så dök det upp en annons om en lokal med korttidskontrakt. Efter att ha varit och tittat på den så blev slutsatsen att denna lokal var både billigare, betydligt smartare planerad och mer funktionell för våra ändamål.

Inflyttning är redan nu till helgen. Det enda som saknas nu är hitta någon som gör flyttstäd i Borås. Jag har sett flertalet annonser genom åren men vet inte vilka jag ska välja. Jag har inget s.k top of mind vad det gäller städföretag som gör flyttstädning i Borås. Det enda företag jag känner till är www.flyttstädarna.se och de ska vara bra också har jag hört. Jag får väl göra som de allra flesta och Googla på det så får vi se vem som anser sig bäst inom området. Roligt som attan ska det i alla fall bli.

Lägg till kommentar

Loading