Just Like Mamas

And Some Papas

Regn, regn och ansiktsbehandlingar

Det har verkligen varit riktigt surt väder här i stan senaste veckorna och snart är det åter till jobbet igen :(. Ett litet glädjeämne är i alla fall att vi har tittat på en liten stuga utanför stan, frågan är dock hur man ska ta sig dit då det inte går några bussar. Min sambo har körkort men jag står utan och det är rätt dyrt att ta körkort och dessutom köpa en bil. Jag funderat över att det kanske är billigare och enklare att skaffa sig en mopedbil? Det är cirka 15 kilometer att åka och det vore skönt att ha friheten att kunna ta sig dit när man vill....

Jaja, det beslutet får vänta lite. Nu sitter jag fönstershoppar lite för att snygga till mig och pigga upp mig lite inför jobbstarten. Är det något som provat ansiktsbehandlingar hos Klinik Villastan? Dom verkar väldigt proffsiga och när jag ringde och ställde frågor var dom grymt hjälpsamma. Det kliar lite fingrarna faktiskt.

Usch och fy hoppas nu att vädret vänder så att de sista dagarna och i alla fall den sista helgen på ledigheten kan erbjuda lite sol och grill.

Lägg till kommentar

Loading